Over ons

Marques Vormmakers ontwerpt en realiseert ruimtelijke presentaties. Al meer dan 25 jaar. En daar zijn wij trots op. Marques Vormmakers denkt mee, ontwerpt en realiseert. Tot in detail. Turn-key, van eerste kennismaking tot realisatie. Verrassend creatief en toch zakelijk; kwalitatief en toch sterk concurrerend. Voor Marques Vormmakers weegt altijd het belang van haar opdrachtgevers het zwaarst. Een enthousiast en ervaren team voert elke opdracht tot in de puntjes uit. Gegarandeerd naar volle tevredenheid.

Beursstands en tentoonstellingsbouw, showrooms en winkelinrichtingen, aankleding van congressen en seminars, inrichting van musea en andere openbare ruimtes, permanente en mobiele stands, binnen en buiten, banners en bouwborden, kleine stands en paviljoens. Voor ieder presentatievraagstuk bieden wij onderscheidend design en realisatie volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Bij Marques Vormmakers werken circa 30 mensen die iedere dag met passie uw wensen tot uiting willen en kunnen brengen. Deze passie zorgt er voor dat wij gaan voor de hoogste kwaliteit, creativiteit en persoonlijke betrokkenheid.

Ervaar zelf hoe prettig het is om Marques Vormmakers te hebben als uw partner voor 'Live Communication'

Binnen een kijkje nemen?

Heeft u vragen?

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op:
+31 (0) 180 41 41 28 of mail naar info@marquesvormmakers.nl

Onze medewerkers